Huhtikuu 2021

Matilda musikaalin harjoitukset ovat nyt jääneet kesätauolle ja kuvaukset Salkkareissa jatkuvat! Olipa ihanaa tehdä pitkästä aikaa musikaalia ja ennen kaikkea tanssia ryhmässä. Sitä kyllä kaipaa tässä ajassa. Kuvauksista sen verran, että jännittävää matskua on tulossa, mahtavaa! Odotan jo innolla kesää ja unelmoin uusista projekteista. Ihanaa loppukevättä! 

PS Uudet headshotit otti upea Laura Malmivaara.

Helmikuu 2021

Vuosi on alkanut mukavasti kuvauksilla ja pian saadaan myös aloittaa Matilda -musikaalin harjoitukset Tampereen Työväen Teatterilla! Toivottavasti kaikki menee hyvin ja pääsemme esittämään teosta syksyllä. Rajoitusten takia emme valitettavasti pääse Kapsäkiin ystävänpäivänä esittämään Sondheim in Concert -teosta. Toivottavasti sekin saa nähdä vielä päivänvalon tulevaisuudessa! Pysytään terveenä <3 

Joulukuu 2020

Ihanaa joulu tulee! Kuvaukset ovat jääneet nyt tauolle ja aion ottaa kaiken irti rauhallisesta lomailusta. Ensi vuosi tuo tullessaan lisää kuvaustöitä (ja TODELLA jännittäviä kohtauksia) sekä uusia teatteritöitä. Saan onnekseni palata vanhaan työpaikkaan Tampereen Työväen Teatterille tekemään Matilda musikaalia, jonka ensi-ilta on syyskuussa 2021! Toivotaan parasta, että teatterit olisivat täydessä kukoistuksessa siihen mennessä. Ihanaa, valoisaa ja turvallista joulunaikaa kaikille <3

Marraskuu 2020

Sondheim in Concert -konsertti ohi! Kiitos kaikille katsojille! Palaamme esityksen pariin Kapsäkissä ystävänpäivänä 14.2.2021. Tervetuloa! 

Lavalla kanssani olivat: 

Julius Martikainen, Johanna Kalmari, Jonas Saari, Martin Segerstråle ja Tomas Nunez.

Syyskuu 2020

Syksy on täydessä vauhdissa! Kuvaukset jatkuvat ja tanssitreenit alkaneet. Myös uusien projektien kanssa ollaan edetty ja marraskuussa Musiikkiteatteri Kapsäkissä saakin ensiesityksensä Sondheim in Concert -musikaalikonsertti, jonka olen käsikirjoittanut ja jossa myös laulan. Tervetuloa!

https://kapsakki.fi/sondheim-in-concert/


Toukokuu 2020

Uudet kotisivut ovat täällä! Tänä keväänä oon saanut muuttaa Helsinkiin, tehdä paljon kameratöitä ja kirjoitella omia projekteja. Niistä sitten myöhemmin lisää!