Helmikuu 2024

Maaliskuu lähestyy ja niin tekee myös Rikkomaton -musikaalin esitykset! Tätä uutta musikaalia on ollut aivan huikea ohjata. MusTen opiskelijat TAMKissa ovat uskomattoman taitavia. Ihanaa saada pian kentälle uusia upeita tekijöitä! Tämä musikaali on aiheeltaan erittäin tärkeä, koskettava, inhimillinen, toiveikas ja ajankohtainen joskin myös riipaiseva. En malta odottaa, että näette tämän! Liput täälä:

https://ttt-teatteri.fi/program/rikkomaton/?highlight=rikkomaton


Syyskuu 2023

Selkeästi tavaksi jo tullut monen kuukauden tauko kai tekee hyvää refelktoinnille? 

Matilda tosiaan jäi vuoteen 2022. Oli ihana olla osa sitä tarinaa. Kuvaukset jatkuivat osaltani huhtikuun 2023 loppuun asti Konalan Salatut elämät -studiolla. Siitä alkoikin oma ensimmäinen vanhempainvapaa! Nyt olen olen onnellinen pienen alle 4 kuukautisen vauvan äiti. Töitä on silti ollut kivasti tämän "loman" ohella. Olen työstänyt aktiivisesti uutta suomalaista Rikkomaton -musikaalia, joka kertoo nuoren pojan kasvutarinasta seurakunnassa. Olemme käsikirjoittaja Anna-Maija Ihanderin ja säveltäjä Jussi Lukácsin kanssa workshopanneet heidän materiaalia TAMKin musiikkiteatteriopiskelijoiden kanssa keväällä ja nyt uudelleen syksyllä. Tämä on ollut yksi antoisimmista työkokemuksista ja onneksi jatkoa on luvassa. Siitä lisää myöhemmin!

Taas oli uusien headshotien aika. Tällä kertaa kuvat otti upea Kirsikka Lyhteilä. Jälleen manifestoin uusia kameratöitä! Kalenteri on suhteellisen tyhjä, eli tilaa on toteuttaa unelmia ;)

Helmikuu 2022

Johan tässä tovi vierähti elämää ihmetellessä ja töitä tehdessä! Matilda -musikaali pääsee vihdoin taas jatkamaan esityksiään viimeisimmän sulun jälkeen. Kuvaukset jatkuvat entiseen tapaan Helsingissä. Haaveilen uusista kameratöistä ja olen löytänyt inspiraatiota kirjoittamiseen ja ohjaamiseen. Tulevaisuus näyttää tällä hetkellä olevan täynnä mahdollisuuksia! 

Uudet headshotit tälle vuodelle otti Vilja Vuolle.

Huhtikuu 2021

Matilda musikaalin harjoitukset ovat nyt jääneet kesätauolle ja kuvaukset Salkkareissa jatkuvat! Olipa ihanaa tehdä pitkästä aikaa musikaalia ja ennen kaikkea tanssia ryhmässä. Sitä kyllä kaipaa tässä ajassa. Kuvauksista sen verran, että jännittävää matskua on tulossa, mahtavaa! Odotan jo innolla kesää ja unelmoin uusista projekteista. Ihanaa loppukevättä! 

PS Uudet headshotit otti upea Laura Malmivaara.

Helmikuu 2021

Vuosi on alkanut mukavasti kuvauksilla ja pian saadaan myös aloittaa Matilda -musikaalin harjoitukset Tampereen Työväen Teatterilla! Toivottavasti kaikki menee hyvin ja pääsemme esittämään teosta syksyllä. Rajoitusten takia emme valitettavasti pääse Kapsäkiin ystävänpäivänä esittämään Sondheim in Concert -teosta. Toivottavasti sekin saa nähdä vielä päivänvalon tulevaisuudessa! Pysytään terveenä <3 

Joulukuu 2020

Ihanaa joulu tulee! Kuvaukset ovat jääneet nyt tauolle ja aion ottaa kaiken irti rauhallisesta lomailusta. Ensi vuosi tuo tullessaan lisää kuvaustöitä (ja TODELLA jännittäviä kohtauksia) sekä uusia teatteritöitä. Saan onnekseni palata vanhaan työpaikkaan Tampereen Työväen Teatterille tekemään Matilda musikaalia, jonka ensi-ilta on syyskuussa 2021! Toivotaan parasta, että teatterit olisivat täydessä kukoistuksessa siihen mennessä. Ihanaa, valoisaa ja turvallista joulunaikaa kaikille <3

Marraskuu 2020

Sondheim in Concert -konsertti ohi! Kiitos kaikille katsojille! Palaamme esityksen pariin Kapsäkissä ystävänpäivänä 14.2.2021. Tervetuloa! 

Lavalla kanssani olivat: 

Julius Martikainen, Johanna Kalmari, Jonas Saari, Martin Segerstråle ja Tomas Nunez.

Syyskuu 2020

Syksy on täydessä vauhdissa! Kuvaukset jatkuvat ja tanssitreenit alkaneet. Myös uusien projektien kanssa ollaan edetty ja marraskuussa Musiikkiteatteri Kapsäkissä saakin ensiesityksensä Sondheim in Concert -musikaalikonsertti, jonka olen käsikirjoittanut ja jossa myös laulan. Tervetuloa!

https://kapsakki.fi/sondheim-in-concert/


Toukokuu 2020

Uudet kotisivut ovat täällä! Tänä keväänä oon saanut muuttaa Helsinkiin, tehdä paljon kameratöitä ja kirjoitella omia projekteja. Niistä sitten myöhemmin lisää!